Bijzonder overnachten

De accommodaties in Zeeland zijn al net zo uniek als de provincie zelf. Slapen met het geluid van de golven op de achtergrond in een slaapstrandhuisje, genieten van een zalig luxe hotel aan zee of met de kinderen overnachten in een echte tipi. Dit (en nog zoveel meer) kan allemaal in Zeeland. Voor een écht bijzondere overnachting moet je in Zeeland zijn.

De ultieme luxe: Badhotel Domburg
Domburg was begin twintigste eeuw een badplaats waar de high society van Europa neerstreek om te kuren. Het Badhotel neemt je mee terug naar die tijd. Je wordt er verwend met een heerlijk luxe overnachting en uitgebreide wellnessprogramma’s. Je voelt je herboren na een verblijf in dit hotel.
Meer over Badhotel Domburg >> link naar vvvpagina badhotel domburg

Slapen op het strand in een slaapstrandhuisje
Wat een rust, wat een ruimte en wat een mooi uitzicht om mee wakker te worden! Slaapstrandhuisjes zijn heerlijk romantisch voor twee personen (dineren op je eigen balkon bij zonsondergang!). Maar ze zijn net zo leuk om met het hele gezin van te genieten. De kinderen (en jij zelf) kunnen heerlijk spelen op het strand. Je vindt slaapstrandhuisjes in Vrouwenpolder, Domburg en Vlissingen.
Meer over slaapstrandhuisjes in Zeeland >> link naar overzichtspagina slaapstrandhuisjes

Voel je als een indiaan in Zeeland: slapen in een tipi
Op camping De Bokkesprong >> externe link naar http://www.debokkesprong.net/index.php?id=1 bij Vrouwenpolder kun je slapen in een grote tipi. Dat is nog eens bijzonder kamperen en super spannend voor de kinderen natuurlijk. Een tipi ziet er niet alleen heel leuk uit, hij is ook voorzien van alle comfort. Je hebt er een eigen keukentje en volop ruimte om te slapen. Neem je wat grotere kinderen mee, dan kunnen die ook slapen in hun eigen tipi.

Culinair overnachten
Zeeland telt veel sterrenrestaurants en bij een aantal van deze restaurants kun je ook een overnachting boeken. Heerlijk comfortabel overnachten in alle luxe nadat je een godenmaal hebt gegeten. Wat een genot! De Kromme Watergang >> link naar vvvpagina de kromme watergang en Oud Sluis >> link naar vvvpagina oud sluis hebben allebei twee zeer luxe verblijven. Inter Scaldes >> link naar vvvpagina inter scaldes is een manoir met zeer veel fijne kamers dus overnachten is daar ook een zeer goede optie.