Vestingarrangement Hulst

Tijdens dit heerlijk ontspannen en actieve arrangement verblijf je een weekend lang in de sfeervolle, Bourgondische vestingstad Hulst. Je verkent de stadswallen en de fraaie historische binnenstad. De omliggende natuurgebieden nodigen ook uit tot een verkenningstocht. Je zult merken dat je aan een lang weekend Hulst eigenlijk nog niet genoeg hebt.

Programma vrijdagavond
Aankomst in een hotel in Hulst. Een welkomstdrankje staat voor je klaar en je geniet van een driegangen diner.

Programma zaterdag overdag
Zaterdagochtend begint met een heerlijk ontbijt en daarna maak je bijvoorbeeld een stevige wandeling over de 3,5 kilometer lange vestingwallen waarna je gaat lunchen (niet inbegrepen) met uitzicht over het water van de wallen. Wandel ook langs de vier gerestaureerde stadspoorten en de statige basiliek (die ook te beklimmen is). Ook kun je een fietstocht ondernemen door het omliggende Land  van Hulst.

Programma zaterdagavond
’s Avonds ga je op zwerftocht door de sfeervolle vestingstad. Je geniet van een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht in telkens een ander restaurant. Bij melding aan het VVV kantoor worden de restaurants aangegeven (€.32,50 p.p.).

Programma zondag
Wat is er nou leuker dan een heerlijk actief begin van de dag? Onder begeleiding fitnessen in de hypermoderne sportschool of de spinnenwebben uit het hoofd wandelen bij de bossen van Clinge of St. Jansteen. Uitwaaien tijdens een wandeling langs de Schelde is ook zeker een aanrader. Op zondag zijn de winkels vanaf 14.00 uur open en wordt het gezellig druk in Hulst. Een mooi moment om zelf even lekker te gaan shoppen of mensen te kijken vanaf een van de terrassen aan de Grote Markt.

Kosten
 € 79,- p.p.

Inbegrepen:
2 x overnachting
2 x ontbijt
1 x diner op aankomstdag

Inlichtingen en boekingen:
VVV-kantoor Hulst
Steenstraat 37 Hulst
T. 0114-315221
E: hulst@vvvzvl.nl