Surfspot Brouwersdam

Surfspot Brouwersdam

De wind, het water en verder helemaal niets. Je scheert over de golven, je zeil klappert in de wind en het zoute water spat in je gezicht. Kun je nog harder, is de enige vraag die je jezelf hoeft te stellen. Verder helemaal niks. Surfen bij de brouwersdam gaat om de wind, de golven en jou!

Surfen bij de Brouwersdam

Surfen bij de Brouwersdam

Dit is de populairste watersportstek van Zeeland. Je rijdt met je busje over de dam zo tot aan het water. Er staat bijna altijd wind en de golven zijn er lekker hoog. Een perfecte plek dus om het water op te gaan. Je kunt hier makkelijk zelf met al je gear terecht, maar er zijn ook verschillende verhuurbedrijven en surfscholen, waar je materiaal kunt huren en surfen of andere watersporten kunt leren.

Watersportwalhalla

Je ziet hier naast het traditionele windsurfen ook kitesurfen, stand up paddling, wakeboarden, golfsurfen, kitebuggyen, en blokarten. Eigenlijk kun je hier alles doen waar snelheid, wind, water en/of strand bij komen kijken. De disciplines verschillen van elkaar, maar de kick blijft hetzelfde. En dan kun je hier ook nog een spectaculaire Water Jump maken. Vanaf een acht meter hoge schans spring je met je BMX, ski’s, board of zonder attributen naar beneden met tot slot een megaplons in het water. Als dat geen kick geeft!

Meer watersporthotspots

Meer watersporthotspots

Ook bij Domburg zijn de golven lekker en kun je fantastisch wakeboarden, suppen, windsurfen en  golfsurfen. Minder ervaren surfers kunnen goed terecht op het kalmere water van het Veerse Meer. Verder landinwaarts vind je de uitgestrekte (en zeer goed toegankelijke) Oesterdam waar je ook perfect kunt windsurfen.