Sightseeing Walcheren en Veere

Walcheren is een schiereiland met vele gezichten. Het wordt gekenmerkt door gezellige badplaatsen, monumentale steden, een lange kustlijn, kronkelende polderweggetjes en groene weilanden. Via een sightseeing tour verkent u het gebied.

Eén van de Walcherse stadjes kunt u van dichtbij bekijken. Veere is één van de meest verrassende plaatsen van Zeeland. Een stadje met een combinatie van een nog zichtbaar groots verleden, hedendaagse gezelligheid en de nabijheid van het altijd boeiende water. Onder begeleiding van een gids ziet u onder andere het stadhuis, de cisterne en de grote kerk.

Na de wandeling bezoekt u het museum De Schotse Huizen waar u een ware ontdekkingstocht wacht in het heden en het verleden. U ziet porselein, meubels, stijlkamers, streekdrachten en wisselexposities over de Veerse kunstkolonie.
Vervolgens heeft u nog vrije tijd in Veere.

Interesse, neem contact met ons op.

Bandpaviljoen Domburg    Kasteel Westhove