Middelburg en meer

(Bezoek aan kaasboerderij, sightseeing Walcheren, lunch, Middelburg met paardentram, bezoek Zeeuws Museum en vrije tijd)

U begint de dag met een bezoek aan een kaasboerderij. Hier wordt de melk van de koeien op ambachtelijke wijze tot kaas verwerkt. Naast kaas wordt ook yoghurt en karnemelk gemaakt. U krijgt een rondleiding over de boerderij en door de kaasmakerij. Hier kunt u zien hoe de kaas gemaakt wordt. Ten slotte kunt u een aantal kazen proeven en eventueel kaas kopen in de winkel. Vervolgens verkent u de regio Walcheren, een schiereiland met vele gezichten. Het wordt gekenmerkt door gezellige badplaatsen, monumentale steden, een lange kustlijn, kronkelende polderweggetjes en groene weilanden. Onderweg maakt u een stop voor een lunch.

s Middags verkent u de Zeeuwse hoofdstad Middelburg per paardentram (max. 40 personen). Je vindt hier zo’n 1100 grote en kleine monumenten die de sfeer van een rijk verleden nog steeds uitademen. De gids begeleidt u tijdens de rit langs statige pakhuizen en indrukwekkende monumenten. U ziet onder meer het stadhuis en de Lange Jan toren. Na afloop heeft u vrije tijd voor bijvoorbeeld shopping. 

Interesse, neem contact met ons op.