Rondje Zeeland

Rondje Zeeland

Zeeland biedt vele mogelijkheden voor cruisepassagiers. Het “Rondje Zeeland” laat u de mooie, indrukwekkende en vooral cultuurhistorische mogelijkheden van Zeeland zien. Bijzonder is dat dit exclusief is en volledig nieuw. Een aanwinst voor cruisepassagiers die al heel veel hebben gezien en op zoek zijn naar een nieuwe bestemming.

Het “Rondje Zeeland” is te reserveren tot 7 dagen. In deze dagen worden verschillende Zeeuwse havens bezocht met steeds andere excursies. Deze excursies zijn op maat aan te bieden en worden volledig begeleid door ons professionele gidsenteam.

Meer over Rondje Zeeland...

 

Dagexcursies

Voor cruisepassagiers die een dag (minimaal 6 uur) de tijd hebben om Zeeland te bewonderen hebben wij “day excursions” samengesteld. Deze excursies kunnen op wens en tijdplan worden aangepast. Een bezoek aan het watersnoodmuseum kan gecombineerd worden met de deltawerken, een stadswandeling in het pittoreske Veere met een bezoek aan een kaasmakerij of een bezoek aan de oesterputten in Yerseke in combinatie met een rondvaart? Het kan allemaal!

Meer over dagexcursies

 

Halve dagexcursies

Voor cruisepassagiers die slechts een halve dag (4 uur) de tijd hebben om een stukje van Zeeland te zien hebben wij speciale “short excursions” samengesteld. Zo is het mogelijk om een bezoek te brengen aan de indrukwekkende Deltawerken, een stadswandeling te maken door monumentenstad Middelburg of een vaartocht over Nationaal Park de Oosterschelde. Dit is slechts een selectie van de vele mogelijkheden die Zeeland bied. Deze excursies kunnen ook op maat samengesteld worden. 

Meer over halve dagexcursies